Контакт Форма

Контакт Инфо

pharmaceutical-cosmetic industry str. Kacanicki pat no.156 (ind.zone Vizbegovo) 1000 Skopje, Macedonia
02 261 6060
info@fitofarm.com.mk
Mon - Fri 07:00 - 21:00

ФИТОФАРМ е фармацевтска и козметичка компанија со воспоставена репутација, која во рамките на деловното работење како клучен столб има индустриското производство и продажба на лекови, додатоци на храна, медицински помагала, хербални, козметички и галенички производи.

Контактирајте не

Следете не на Инстаграм

Следете не на Facebook

mk_MKMacedonian