Производство на фармацевтски дозирани форми во контекст на нестерилно производство на лекови, како одговор на тековните потреби на пазарот и потенцијален фокус на производство ориентирано кон извоз.
 

Погледнете го нашиот Каталог:

ФИТОФАРМ е фармацевтска и козметичка компанија со воспоставена репутација, која во рамките на деловното работење како клучен столб има индустриското производство и продажба на лекови, додатоци на храна, медицински помагала, хербални, козметички и галенички производи.

Контактирајте не

Следете не на Инстаграм

Следете не на Facebook

mk_MKMacedonian