Ги прикажува сите 2 резултати

 • Маст за хемороиди HEMOROL

  Состав:
  Маст против хемороиди HEMOROL содржи: Сув екстракт од костен-костен, стандардизиран од 20% ескин (Aesculus Hippocastanum extrum siccum), стандардизиран од 5% рускогенин (Ruscus aculeatus екстракт siccum), сув екстракт Gotu Kola, стандардизиран од 10 % азиатозид (Centella asiatica extrum siccum), субклалат на Бизмут, цинк оксид и ексципиенти.

  Начин на употреба:
  Маст од хеморол се користи за: - надворешни хемороиди, - анален пруритус, - анална егзема.

  Пакување: 35g

  Прочитај повеќе

 • Супозитории за хемороиди HEMOROL

  Состав:
  Содржи: Сув екстракт од костен-костен, стандардизиран од 20% ескин (Aesculus Hippocastanum extrum siccum), стандардизиран од 5% сапоноиди изразени како рускогенин (Ruscus aculeatus extrum siccum), сув екстракт Gotu Kola, стандардизиран од 10% асиатицид (Centella asiatica extrum siccum), цинк оксид, 2,6 мг Бизмус субгалтат и ексципиенси.

  Начин на употреба:
  Маст од хеморол се користи за: - надворешни хемороиди, - анален пруритус, - анална егзема.

  Пакување: 10 супозитории

  Прочитај повеќе

ФИТОФАРМ е фармацевтска и козметичка компанија со воспоставена репутација, која во рамките на деловното работење како клучен столб има индустриското производство и продажба на лекови, додатоци на храна, медицински помагала, хербални, козметички и галенички производи.

Контактирајте не

Следете не на Инстаграм

Следете не на Facebook

mk_MKMacedonian