Showing all 11 results

 • Леа - за деца

  Состав:
  Со масло од кантарион, масло од календула, Д-пантенол, витамин Е.


  Начин на употреба:
  SOS SUNBURN soother заснован на природен растителен комплекс.
  Со природно масло од кантарион - ја смирува прегреената кожа и спречува појава на црвенило.
  Нежно ја смирува деликатната кожа на децата.
  Интензивна навлажнувачка нега на кожата
  За лице и тело

  Пакување: 200ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN млеко па после сончање со St.John´s worth масло

  Состав:
  Содржи масло од кантарион, природен шеа путер, Д-пантенол, витамин Е

  Начин на употреба:
  СОС изгореници од сончање
  Затегнува и ја регенерира презаситената кожа.
  Затегнува и ја регенерира презаситената кожа.
  Mлеко за опоравување за лице и тело

  Пакување: 200ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN Брзо и интензивно масло за тен

  Состав:
  250mg гама-аминобутирична киселина

  Начин на употреба:
  Интензивен бронзен ефект
  Интензивна влага
  Длабок навлажнувач за тен
  За бронзено долготраен тен
  Водоотпорен

  Пакување: 100 ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN Детско млеко за сонце SPF 40

  Состав:
  Со 100% минерални фотостабилни UV-филтри за заштита од оштетување на кожата предизвикани од сонце и алергиски реакции.
  Природна навлажнувачка формула со невен масло, природен шеа путер, витамин Е и Д-пантенол.
  Високо отпорна на вода формула за безбедно пливање и играње на плажа.

  Начин на употреба:
  Специјално формулиран за деликатна кожа на децата.
  Двојно дејство: висока заштита и интензивна нега на кожата.

  Пакување: 200ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN Kids sun care milk SPF 50

  Состав:
  Природна навлажнувачка формула со невен масло, природен шеа путер, витамин Е и Д-пантенол.
  Високо отпорна на вода формула за безбедно пливање и играње на плажа.

  Начин на употреба:
  Специјално формулиран за деликатна кожа на децата.
  Двојно дејство: висока заштита и интензивна нега на кожата.
  Со 100% минерални фотостабилни UV-филтри за заштита од оштетување на кожата предизвикани од сонце и алергиски реакции.

  Пакување: 200ml

  Прочитај повеќе

 • Крема за сунчање SUN SPF 30

  Состав:
  Природен путер од шеа, Д-пантенол, бадемово масло, витамин Е
  Формула отпорна на вода
  Со 100% филтри за минерална заштита за оштетување на кожата предизвикана од сонце и алергиски реакции.

  Начин на употреба:

  Чувствителна формула на кожата
  За лице и тело

  Пакување:  100ml

  Прочитај повеќе

 • Крема за сунчање SUN SPF 50

  Состав:
  Со масло од календула, бадемово масло, Д-пантенол, витамин Е.
  Со 100% филтри за минерална заштита за оштетување на кожата предизвикана од сонце и алергиски реакции.
  Екстра формула отпорна на вода

  Начин на употреба:
  За лице и деколте
  Заштита од темни точки
  Ефект против брчки

  Пакување: 50ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN млеко за сонце SFP 15

  Состав:

  Со природен путер, Д-пантенол и витамин Е.
  Формула отпорна на вода
  Со 100% филтри за минерална заштита за оштетување на кожата предизвикана од сонце и алергиски реакции.

  Начин на употреба:

  Чувствителна формула на кожата
  За лице и тело

  Пакување 200ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN млеко за сончање SFP 25

  Состав:

  With natural She Butter, D-panthenol & vitamin E
  Формула отпорна на вода
  Со 100% филтри за минерална заштита за оштетување на кожата предизвикана од сонце и алергиски реакции.

  Начин на употреба:

  Чувствителна формула на кожата
  За лице и тело

  Пакување: 200 ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN млеко за сончање SFP 30

  Состав:

  Природен путер од шеа, Д-пантенол и витамин Е.
  Hypoalergenic
  Водоотпорен
  Со 100% филтри за минерална заштита за оштетување на кожата предизвикано од сонце.

  Начин на употреба:

  Чувствителна формула на кожата
  За лице и тело

  Пакување: 200ml

  Прочитај повеќе

 • Lea SUN масло за сончање SPF 10

  Состав:
  Со маслиново масло и витамин Е.

  Начин на употреба:
  Природен бронзен навлажнувач
  Интензивна влага
  Формула отпорна на вода

  Пакување: 150m

  Прочитај повеќе

ФИТОФАРМ е фармацевтска и козметичка компанија со воспоставена репутација, која во рамките на деловното работење како клучен столб има индустриското производство и продажба на лекови, додатоци на храна, медицински помагала, хербални, козметички и галенички производи.

Контактирајте не

Следете не на Инстаграм

Следете не на Facebook

mk_MKMacedonian