100% природен балм
Без парабен, фталат, феноксиетанол
Содржи природен шеа путер, витамин Е, масло од невен и екстракт од камилица

Користење:
Интензивна нега на испукани брадавици
Пренатална и постнатална нега на кожата
Негува и регенерира
Компатибилно со доењето

Пакување: 130ml